Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe

Termeni și condiții

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului CAROLINA BOIX (carolinaboix.com.ro).

Site-ul CAROLINA BOIX (carolinaboix.com.ro) este operat de societatea S.C. ROSA INVEST S.R.L, cu sediul in B-dul Independentei, nr. 2, Iasi, jud. Iasi, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J22/829/04.11.1999, C.U.I: RO 12365590. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului CAROLINA BOIX (carolinaboix.com.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si CAROLINA BOIX (carolinaboix.com.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Administratorul CAROLINA BOIX (carolinaboix.com.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. CAROLINA BOIX (carolinaboix.com.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului CAROLINA BOIX (carolinaboix.com.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii CAROLINA BOIX (carolinaboix.com.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul CAROLINA BOIX (carolinaboix.com.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului CAROLINA BOIX (carolinaboix.com.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email shop@carolinaboix.com.ro

Conditiile folosirii codurilor de discount

In cazul in care exista mai multe oferte promotionale pe baza de cod de discount, este interzisa utilizare a doua sau mai multe coduri pentru o comanda.

Clientul poate folosi doar un singur cod de discount, o singura data, pentru o comanda.

In cazul in care un client foloseste mai multe coduri de discount pentru o comanda, aceasta va fi anulata.

Clientul poate folosi acelasi cod de discount pentru mai multe comenzi.


Metode de plata


CAROLINA BOIX va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:


Plata in sistem ramburs la curier 

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Transfer bancar (ordin de plata) 

Dupa trimiterea comenzii, veti primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii. Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti o copie dupa ordinul de plata.

Plata online -Credit Card - MobilPay 

Platile online prin MobilPay se desfasoara in completa siguranta. Puteti plati prin intermediul contului MobilPay sau puteti efectua plata direct cu cardul, chiar daca nu detineti un cont MobilPay.

In cadrul sistemului MobilPay, veti introduce datele cardului o singura data, acestea fiind inregistrate si perfect securizate pe serverul MobilPay.


Livrare si Politica de retur


Livrarea produselor se va face prin curier la adresa solicitata, oriunde in tara, in termen de 3-5 zile lucratoare, de la data confirmarii comenzii, clientul avand obligatia de a verifica integritatea coletului in momentul receptionarii acestuia.


Pentru comenzile cu o valoare mai mare de 250 RON livrarea este gratuita, iar pentru comenzile cu o valoare mai mica se percepe o taxa fixa de 15 RON.


In cazul in care din diverse inconveniente livrarea in termenul mentionat, veti fi contactat(a) telefonic.


RETUR/SCHIMB IN 15 ZILE


Pentru schimb/retur de produs, va rugam sa completati Formularul de retur pe care il gasiti in Contul creat pe site, in scurt timp o sa primiti confirmarea pe email impreuna cu numarul de retur inregistrat in sistem.


POLITICA DE RETUR:

 • Taxa de retur este de 15 lei
 • Termenul de schimbare a produselor este de 15 de zile. Vom fi raspunzatori pentru orice deficiente ale produsului, daca din orice motiv produsul nu este primit in stare perfecta sau nu corespunde cu masura aleasa, ne contactati telefonic sau pe email pentru a returna articolul, iar noi va vom trimite altul in cea mai scurta perioada de timp, fara nici un cost suplimentar.
 • Nu vom suporta taxele de transport in urmatoarele situatii:
 1. cand se doreste schimbarea produsului cu alt model, pe motiv ca v-ati razgandit in privinta modelului ales.
 2. cand se doreste returnarea produsului si restituirea banilor. Puteti opta si pentru returnarea banilor, dar nu mai tarziu de 15 zile de la primirea comenzii.
 3. cand se doreste schimbarea marimii unui produs, pe motiv ca nu a fost aleasa marimea care se potriveste.


In toate situatiile produsele nu trebuie sa fie purtate.


Vreau banii inapoi:


Banii sunt restituiti in baza unui cont bancar in 3-14 zile lucratoare, de la primirea returului.


Motive pentru refuzarea coletelor returnate:

 1. depasirea perioadei de retur (15 zile de la primirea coletului);
 2. ambalajul deteriorat;
 3. ambalarea necorespunzatoare a produsului;
 4. urme de purtare/ produse deteriorate;
 5. trimiterea coletelor cu ramburs (taxe de transport sau valoarea produsului primit).


Carolina Boix

Program de lucru: Luni- Vineri, orele 09:00-18:00

Telefon:  0756 388 388

Email: shop@carolinaboix.com.ro