Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe

Cinci modele de genți de mână pe care trebuie să le ai

Postat de admin 20.08.2018 0 Comentarii

Sunt practice, le poți purta atât în mână, cât și pe umăr, și se potrivesc cu orice ținută. Orice fashionista care se respectă are cel puțin una în garderobă.

 

Vorbim despre gențile de mână, mici și comode în orice situație.

 

Specialiștii Carolina Boix România îți spun care sunt cele cinci modele de genți de mână pe care trebuie să le ai și tu.

 

Gentă de mână cu imprimeu şi aplicaţii

 

 Se potrivește perfect atunci când porți ținute simple, fără alte imprimeuri și aplicații suplimentare. Alege o culoare complementară, care să-ți completeze look-ul.

 

Geantă de mână din piele ecologică

 

 În funcție de model, o porți purta atât cu ținute casual, cât și cu ținute elegante. Alege culori care să se potrivească perfect cu imaginea de ansamblu a outfitului tău.

 

Geantă de mână tip plic

 

Da, este acea geantă pe care o poți purta la ocazii speciale. Însă, cu puțină imaginație, poate complimenta și o ținută sport.

 

Geantă de mână aurie

 

 

 Fie că este realizată din piele aurie sau doar are aplicații aurii, acest tip de geantă este un must have al sezonului.

 

Geantă de mână lejeră

 

Vorbim despre geantă pe care nici nu o simți. Realizată din materiale ușoare, complimentează ținutele casual și casual-sport.

 

La final, alege o geantă care să se potrivească outfitului tău, o geantă comodă, perfectă pentru stilul tău. Experimentează cu modele și culori și nu uita că trebuie să te simți bine purtând-o.

Etichete: genti